Hos Scansystem ApS tror vi på software kan skabe bedre relationer hos dine kunder

Scansystem ApS startede i 2013 med en mission om at skabe mere værdi for bogholdere, ved at eliminere de mange timer brugt på manuel indtastning.

Scansystem ApS er et selskab startet af bogholdere og udviklere og vores kunder er udelukkende bogholdere. Vi ved derfor hvor vigtigt det er at skabe tillid og tryghed som bogholder når det handler om kunder. Det er fagligheden, de rigtige resultater og nærhed der skaber det bånd der så vigtigt mellem en bogholder og kunde.

Ved at fjerne de tunge, kedelige og tidskrævende manuelle indtastningsopgaver, kan bogholdere bruge tiden på de ting der skaber mere værdi for kunderne. Det er noget vi benytter os af hver dag hos Scansystem ApS. Vi tror ikke på at en bogholder anno 2018, skal bruge tiden på manuel indtastning. Lad intelligent software klare det, og fokuser på andre kerneopgaver der skaber bedre relationer til kunder.

Vi er beliggende i Holbæk og driver udover udviklingen af softwaren Scan ONE samtidig bogholderiydelser for kunder over hele landet. Alle er velkomne til at komme forbi kontoret til en kop kaffe og en snak om bogholderi og software.

Medarbejerne hos Scansystem ApS er en god blanding af bogholdere og udviklere. Dette har været udgangspunktet lige siden virksomhedens spæde start: Udvikling der er fast forankret i den domæneviden man har som bogholder.